Hing Ting Lai viervoudig Noord-Hollands kampioen snelschaken

Met een ongelooflijke 100% score heeft Hing Ting Lai voor de vierde maal toegeslagen op het NHSB-Snelschaakkampioenschap!

Een ware 'clash der titanen' vond plaats in de vijfde ronde toen Hing Ting Lai en Dimitri Reinderman, beiden driemaal winnaar van dit kampioenschap, met elkaar de strijd aanbonden. Het pleit werd beslecht in het voordeel van Hing Ting Lai die de koppositie vervolgens niet meer uit handen gaf. De derde plek werd bezet door Fred Slingerland die zijn verlies uit de eerste ronde tegen Arend Stapel op indrukwekkende wijze wist goed te maken.

Bij de jeugd werd de titel in de wacht gesleept door Kevin de Rooij. De getalenteerde twaalfjarige speler liet zien uitstekend mee te kunnen in het sterke deelnemersveld en eindigde met 7 punten als beste jeugdspeler van het toernooi.

De gedetailleerde (ronde)uitslagen kunt u vinden via https://nhsbsnel.caissa-eenhoorn.nl/wordpress/?page_id=12

Later volgt meer...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *