Hing Ting Lai: drie keer is scheepsrecht!

Met 13 punten uit 15 wedstrijden heeft Hing Ting Lai gisteren voor de derde maal het NHSB-Snelschaakkampioenschap op zijn naam geschreven. Hij komt daarmee op gelijke hoogte met Dimitri Reinderman die het kampioenschap in 2011, 2012 en 2013 wist te winnen. De tweede en derde plek waren voor Liam Vrolijk, tevens daarmee de beste jeugdspeler, en Erik van den Doel. Manuel Bosboom mag zich voor de tweede keer kampioen van de NHSB noemen. Bij de jeugd ging deze titel naar de kersverse Nederlands kampioene bij de meisjes t/m 20 jaar Robin Duson.

De gedetailleerde uitslagen per speelronde kunt u hier bekijken.

2 gedachten over “Hing Ting Lai: drie keer is scheepsrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *